Студентска хуманитарна забава #заСања со „South Park the band“

2

Кога? – 10.02.2016 год во 21 часот

Каде? – Клуб Midnight

ФБ настан

“Конечно откако ни заврши испитната сесија можеме да се забавуваме, а истовремено да бидеме хумани.

Студентската забава #заСања се оддржува со цел да и помогнеме на нашата колешка од факултетските клупи да се опорави од многу тешка сообраќајка.

Влезниците ќе бидат со симболична цена од 50 денари и сите ќе бидат донирани,а исто така ќе бидат поставени и кутии за донации.

#заСања може да донирате и на овие жиро сметки: Комерцијална банка АД Скопје, сметка бр.: 300007082326414;
Стопанска банка АД Скопје, сметка бр.:200002955203059 – може да донирате сума по ваш избор.
Телефони за донации:
– 070/143-122
– 077/143-144
– 075/143-171

Се гледаме во среда сите студенти заедно #заСања.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: