Стопли со добрина, стопли со љубов :)

3

Кога? – 14.02.2016 (недела), 14 часот

Каде? – Улица Македонија, Скопје

ФБ настан

“СТОПЛИ СО ДОБРИНА е група на луѓе кои сакаат да помагаат на луѓето кои имаат потреба. Закачуваме алишта со пораки и ги оставаме на оние кои имаат потреба сами да си ги земат.
Мајка Тереза рекла: „Не станува збор за тоа колку правиме, туку колку љубов вложуваме во она што го правиме. Не станува збор колку многу даваме, туку колку многу љубов вложуваме во она што го даваме“.
Ајде да го направиме овој Ден на вљубените различен за многу луѓе. Ајде да бидеме луѓе кои ќе покажат љубов и на оние кои немаат од кој да примат…
СТОПЛИ СО ДОБРИНА, СТОПЛИ СО ЉУБОВ!!! :)”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: