СРВ Фест 2014 Гевгелија – Хуманитарен концерт

2

Заедно да се соединиме и да докажеме дека духот на Ристо живее и е дел од нас. Втора година по ред Хуманитарното Здружение “Ристо Калиников” го организира Хуманитарниот Kонцерт “СРВ Фест”. Ве очекуваме на добра забава на 11.10.2014 (Сабота) во 21:00 часот во центарот на град Гевгелија. Да бидеме Хумани, да донираме и спасиме нечиј млад живот! Потребна ни е вашата поддршка !

Фб настан

Здружение „Ристо Калиников“

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: