Со хуманитарна претстава за деца до новогодишни пакетчиња

1

Превземено од фб.

Во недела на 27.12.2015 година, во 12.30 часот Capitol Mall & Residence повторно со хумана акција за да ги израдуваат децата од СОС Детско село Македонија на преку огранизација на претставата Желби, желби.

Влезници нема, влезницата е нешто што сакате да го има во пакетчињата за децата.

Да бидеме хумани, да ги направиме најслатките пакетчиња за децата од СОС детското село.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: