СИТЕ ЗА ГОГО !!!

2

Превземено од фб.

Кога: 18.01.2016 во 21:00 часот                                                                                                                    Каде: Клуб Хавана-Скопје

Хуманитарна вечер посветена на Горазд Николоски – Гого.

УЧЕСНИЦИ: СУПЕРХИКС, КУЛТУРНО УМЕТНИЧКИ РАБОТНИЦИ, BETA HOUSE, THE BLACK AND VICE SOCIAL CLUB, ARMADILLO, BAZA 903, BRASS BROTHERS, DJ CHVARE, DJ SLAVE, ANOMALIA NATIVA + уште изненадувања и специјални гости

ВЛЕЗНИЦА – 150 ДЕНАРИ

Во моментот кога се соочува со најтешката здраствена криза (малиген тумор на коленото) тој е таков каков што беше секогаш, ведар, насмеан, оптимист. Верува дека и овој пат како и во многу други случаи ќе излезе како победник.

Неговото лекување ќе чини доста скапо. Тој потекнува од сосема скромно семејство.

АПЕЛ ДО СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ И СИТЕ ШТО САКААТ ДА ПОМОГНАТ И ДА ПРИДОНЕСАТ ЗА ПОБРЗО ЗАКРЕПНУВАЊЕ НА ОВОЈ МЛАД ТАЛЕНТИРАН ЧОВЕК ПОВТОРНО ДА СЕ ВРАТИ МЕЃУ ВРВНИТЕ СПОРТИСТИ ВО МАКЕДОНИЈА И ПОШИРОКО, ДОЈДЕТЕ НА ХУМАНИТАРНИОТ НАСТАН ВО КЛУБ ХАВАНА – СКОПЈЕ, ЗАЕДНО СИТЕ ДА ГО ПОДДРЖИМЕ ГОГО.

За корисниците на ОНЕ: 075 143 650
За корисниците на ВИП: 077 143 193
За корисниците на Т-мобиле: 070143191
(со секој повик донирате 100ден +18% ддв)

Kомерцијална банка А.Д. Битола: 300067021014554
НЛБ тутунска банка: 210-5016692926-43
Горазд Николоски
Ул. Климент Охридски 3б
7000 Битола
Девизна сметка:
Acc No: 0230705560582
IBAN: MK07300307055605809
SWIFT: KOBSMK2XBTB

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: