Ротаракт Клуб Скопје – Новогодишна Хуманитарна Забава

1

КОГА: Сабота, 12 декември со почеток во 20:30ч
КАДЕ:  во просториите на кафулето Концепт 37 на ул. Рузвелтова 37

Ротаракт Клуб Скопје Ве кани на својата 19-та традиционална новогодишна хуманитарна забава. Собраните средства од настанот ќе бидат наменети за Здружението за лица со Даунов Синдром-Трисомија 21 и дополнително набавка на капи и шалови за бездомниците во Скопје.

Повелете на една убава дружба да придонесеме кон развиток на хуманоста во нашето општество.

ФБ НАСТАН

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: