Ретвитни Оброк #44

3

Превземено од фб.

Кога: 30.01.2016 во 12:15       Каде: „Мајка Тереза“-Скопје

„И оваа сабота Ве очекуваме на платото на Мајка Тереза со обоци за социјално загрозените и бездомниците.
Секој кој сака да ретвитне оброк, нека зготви и донесе во 12:15 таму!
Се’ е добредојдено – оброк, насмевка, логистика со делење.

И овој петок ќе готвиме заедно, кој сака да помага, готви, пакува – нека се пријави 🙂

Благодарение на донациите,имаме продукти за готвење (леќа, компири, месо, зејтин, млеко…)
Пишете во инбокс за да се договориме доколку ви требаат за готвење.

Ве очекуваме на убава дружба, корисна дејност и ретвитање вредност.

Ако имате прашања , сугестии или предлози можете да ги пишете јавно на ивентот или во инбокс кај некој од организаторите.“

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: