Реприза на „Гете на испит“ / Reprise von “Goethe im Examen”

1

Реприза на претставата која го размрда Брно!
27.05. во 20:00!
Локација: Салон 19:19 (спроти Соравија)

За карти обратете се кај членовите на ансамблот или во сандачето на нашата страница!

Цена: 100 ден / За студенти и ученици: 50

Сите средства ќе бидат донирани за нашата колешка од Катедрата за шпански јазик и книжевност, Марга Велеска, која боледува од церебрална парализа и ѝ се потребни средства за третман со матични клетки!

Reprise des Stücks, das Drehbühne Brno im Sturm eroberte!
27.05 um 20:00!
Ort: Salon 19:19 (gegenüber Soravia)

Für Tickets kontaktieren Sie die Mitglieder des Ensembles ioder in der Mailbox auf unserer Homepage!

Preis: 100 den / Für Studenten und Schüler: 50 den

Das ganze Geld wird für unsere Kollegin von der Abteilung für spanische Sprache und Literatur, Marga Valeska, die von Zerebralparese leidet und braucht Geld für die Behandlung mit Stammzellen gespendet werden!

Фб настан

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: