Проекција на документарни филмови за помош на Иван Стојанов

2

Превземено од http://www.mojotstip.mk/

 

“Здружението Цивитас уште еднаш ве поканува заеднички да му помогнеме на Иван Стојанов.

Овојпат во Мулти медијалниот центар на У.Г.Д. Штип каде ке се прикажуваат два одлични филама. Влезниците ке чинат симболично, 50 денари но доста значајни за лекувањето на Иван кој средствата ги собира веќе подолго време и му недостасуваат извесна сума за да замине на лекувањето во Кина, па еве хумани граѓани направете уште еден хумaн гест на 25.06.2015 година и бидете дел од овој хуманитарен настан.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: