“Претркај ги комарците”-Твитер крворадителска акција

2

Превземено од https://www.facebook.com/events/429568537211981/

Tвитерџиите повторно во хумана мисија.

Дечките организираат Твитер крводарителска акција, под мотото “претркај ги комарците”

Како и секогаш, одзивот се очекува да биде голем.

Да ги поддржиме и да даруваме крв.

Кога:  22 април, 2015, 11.00-18.00

Каде: Кинотека на Македонија во Скопје

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: