Преглед на крводарителни акции од 09.11.2015 до 13.11.2015

2

Земете учество, дарете крв, спасете живот.

Ова се планираните места за дарување крв, во кои можат да земат учество сите граѓани

.Извор на известувањето е Клуб 25 – Битола.

Им благодариме на навременото известување на јавноста за крводарителските акции.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: