Предновогодишна хуманитарна забава за Олгица Тодоровска и Иван Стојанов

4

Штипјани, да ја покажеме нашата хуманост.

Фб настан :https://www.facebook.com/events/321784871347995/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: