Поетска хуманитарна изложба

1

Кога: 30.08.2016, 20 часот

Каде: Book Cafe Magor

На 30.08.2016 во 20:00 часот во Book Cafe Magor ќе се одржи Поетска хуманитарна изложба под наслов ,,Приспиванки од Буништето,,. Содржани се 15 поеми, кои го отсликуваат секојдневието и опкружувањето во ,,Градот на Солидарноста,,. Самите поеми ќе можат да бидат украс на вашиот ѕид со ваш симболичен придонес. Вкупниот придонес ќе биде наменет за лице на кое му се неопходни парични средства за оперативен зафат или лекување.

Да бидеме хумани и да го посетиме овој настан.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: