“Подари насмевка”-кампања на Стопанска Банка за набавка на медицинска опрема за детските здравствени домови

3

 

 

Насмевката може да промени многу работи!

Фотографирај се и подари ја твојата насмевка за донација на медицинска опрема за детските здравствени домови.

Колку повеќе насмевки собереме толку повеќе средства ќе донираме. 

Насмевни се на http://tinyurl.com/q73qwkw

“Кампањата „ПОДАРИ НАСМЕВКА“ е хуманитарна акција на Стопанска банка АД – Скопје во организација и реализација на Публицис ДОО Скопје. Во рамки на прославата на 70 годишнината од своето постоење Стопанска банка АД – Скопје ги поттикнува граѓаните на Р. Македонија да учествуваат со своите насмевки во кампањата „ПОДАРИ НАСМЕВКА“ и да дадат поддршка за децата низ цела Македонија да добијат подобри здравствени услуги.Фотографии со насмевки ќе бидат собирани и пребројувани во периодот од 01.06.-30.09.2014. Фотографиите нема да бидат јавно достапни ниту користени во промотивни цели. “

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: