ПЛАНИРАНИ АКЦИИ ЗА ДАРУВАЊЕ НА КРВ 18-22.01.2016г.

2

Превземено од: фб.

18.01.16- СВР Скопје + ПС Аеродром (09.00-13.00)
18.01.16- Кратово (граѓанство) (09.00-15.00)
19.01.16- Охрид, Богојавление (09.00-15.00)
19.01.16- Битола, Храм Св.Димитрија (10.00-13.00)
20.01.16- МВР Скопје (09.00-15.00)
20.01.16- Крива Паланка, Општина (вработени + граѓанство) (09.00-15.00)
20.01.16- Пробиштип ЦК (09.00-15.00)
20.01.16- Гостивар, ХЕЦ Маврово (09.00-14.00)
20.01.16- Струмица (граѓанство) (08.00-14.00)
20.01.16- Тетово, Нераште (граѓанство) (10.00-14.00)
21.01.16- Кочани, Општина (вработени) (09.00-14.00)
22.01.16- МНР Скопје (10.00-14.00)
22.01.16- Битола, РЕК Термо (08.00-13.00)
22.01.16- АД Факом Скопје (08.00-14.00)
22.01.16- Тетово, Вратница (граѓанство) (10.00-14.00)

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: