Отворен ден во „Лидија-срце што чука“

3

Доколку имате нешто што би сакале да го донирате во нашиот центар, за подоцна ние да го доставиме до семејствата кои се во потреба, можете тоа да го направите за време на отворениот ден во „ Лидија “, (адреса: Димитрија Чуповски 10/11, спроти Рекорд) во Скопје, утре на 24.03 со почеток од 12:00am – 8:00pm

Бидете причината за детската радост и насмевка.
Покажете грижа, подарете љубов!

Ви благодариме за сета ваша досегашна помош и поддршка! 

Со почит,
“Лидија- срце што чука“

ФБ настан: Отворен ден во „Лидија-срце што чука“

20818_780380098697605_191273776326728356_n

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: