Осмомартовска хуманитарна работилница во организација на “Златна Рипка”

2

Превзеено од https://www.facebook.com/fondacijazlatnaripkamk

Многу се радуваме што повторно во соработка со Capitol Mall, игротеката Посејдон и Просветно дело, ќе организираме еден убав осмомартовски викенд. Ве очекуваме сите да подариме и изработиме од мајка за мајка, од дете за дете.

Бидете хумани и донирајте!

Донирајте преку СМС
Фондацијата Златна Рипка- Скопје, е поддржана и од трите мобилни оператори и можете да донирате преку СМС порака, 100,00ден +18% ДДВ на следниве броеви:

Од мрежата на Т-мобиле: 070/ 143 – 300
Од мрежата на ВИП : 077/ 143 – 500
Од мрежата на ОНЕ: 075/ 143 – 800

Посетете ја веб страната www.zlatnaripka.mk за Online донација.
или поддржете ја фондацијата “Златна Рипка” со донација преку отворената жиро сметка.

Жиро сметка 210-0699038001-75
Тутунска Банка АД Скопје

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: