Од срце за Марјан Вељаноски со Богдан и Рики во “Шила“-Oхрид

1

Превземено од Фб настанот : Од срце за Марјан Вељаноски со Богдан и Рики во “Шила“-Oхрид

Kaде: Shilla coffee and bar- Охрид

Кога: Петок, 26 јуни 2015, 22 : 00 pm-01:00 am
“> Хуманитарна свирка со Bogdan Vasilevski и Riste Risteski во “Шила“, петок (26. Јуни).
> Да ја покажеме повторно нашата хуманост и да му помогнеме на Марјан Вељаноски, 30 годишен татко на две малолетни деца, со дијагностициран рак на кожа. За терапија е потребен лек, кој е со месечни трошоци од 8 илјади евра.
> Влез 100 ден
> Донирајте и на: жиро сметка 530 – 5000121483-34
>> Депонент: Охридска банка АД Охрид
>> назнака: за лекување на Марјан Вељаноски”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: