Новогодишни честитки од Првата Детска Абасада ” Mеџаши”

6

Да ја честитаме Новата Година на еден поинаков, и еден похуман начин, и со тоа да помогнеме во работата на Првата Детска Абасада  ” Mеџаши”.

Честитките можете да ги порачате на телефонскиот број и факс: 02/2465 – 316,

по пошта на ул. „Коста Новаковиќ“ бр. 22 а, 1000 Скопје,

на електронска пошта: info@childrensembassy.org.mk

или да дојдете во просториите на Првата детска амбасада во светот – Меѓаши. 

Повеќе инфо на http://www.childrensembassy.org.mk/novogodishni-cestitki-2014-2015.nspx

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: