Новогодишна хуманитарна акција на МУСЦ МАКЕДОНИЈА и Црвениот крст на Македонија Општинска организација Центар !

2

Остварена соработка помеѓу МУСЦ МАКЕДОНИЈА и Црвениот крст на Македонија Општинска организација Центар!

Новогодишна хуманитарна акција на МУСЦ МАКЕДОНИЈА и Црвениот крст на Македонија Општинска организација Центар !

По тој повод, сите оние кои сакаат, може да дојдат на некој од натпреварите кои следуваат до 22-ри декември, во кафе бар Манда (спроти Кастм Паб) и да донираат барем по 100 денари или на жиро сметката на Црвениот крст на Македонија Општинска организација Центар.

Црвен крст на Македонија Општинска организација Центар!
300000000991085 – Комерцијална Банка
уплата 100 денари

Средствата ќе бидат наменети за децата од стационарот при Заводот за рехабилитација на лица со оштетен слух, говор и глас.

Превземено од: MUSC-Macedonia

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: