Метал Хуманитарен Концерт за Марга Велеска

4

Превземено од фб настанот : Metal humanitaren koncert Za Marga Veleska

Koга : 17 јуни, 20:00-23:30

Каде: Клуб Хавана, Летна,  Скопјеga

Марга Велеска, 28годишна девојка, боледува од церебрална парализа. За да се подобри нејзината здравствена состојба потребен е третман со матични клетки во клиниката Неуровита во Москва, кој чини 21.000 евра.

Настапуваат:
BEYOND THE HORIZON
AMBROZ
APOTHEOSIS
MARAS

Влез: 150 мкд

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: