Хуманитарен концерт за Никола Докиќ

1

Превземено од :

https://www.facebook.com/events/119265781739095/

Општинската организација на Црвен Крст Центар во соработка со ОУ „11Октомври“,

Ве покануваат,
на заедничко дружење со оркестарот, хорот и соло изведувачите на ОУ „11Октомври“ заедно сплотени да собереме финансиски средства за лекувањето на 27 годишниот Никола Докиќ, којшто боледува од Хочкин лимфон, рак на лимфните жлезди, којшто му е дијагностициран во 2007 година.

ХУМАНОСТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ!!!

Ве очекуваме!

ДАТУМ: 10.06
МЕСТО : ДХО „ ДАРЕ ЏАМБАЗ“
ВРЕМЕ : ПОЧЕТОК ВО 18:00 ЧАСОТ
ВЛЕЗ: 100 ДЕНАРИ

*Влезниците може да ги купите во просториите на Општинската организација на Црвен Крст Центар секој работен ден од 08:00 -16:00 часот.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: