КУПИ ПРОИЗВОД ПЛУС!

2

Превземено од: фб.

Lions Club Lux Aeterna со гордост Ви ја најавува новогодишната хуманитарна акција:

*** КУПИ ПРОИЗВОД ПЛУС ***

која ќе се одвива пред маркетот TINEX (Zebra Centar) на 26ти и 27ми декември.

Целта на оваа акција е сите заедно да им помогнеме на дечињата одTrisomija 21 – Skopje – Здружение за поддршка и помош на лица со Даунов синдром , да ги дочекаат новогодишните празници во духот кој што секое дете го заслужува – со новогодишно пакетче.

За таа цел, доколку сте во можност , Ве охрабруваме со Вашето пазарување да купите уште еден производ плус кој ќе го донирате на нашиот пункт, а ние ќе се погрижиме да ги составиме пакетчињата и да им приредиме предновогодишно изненадување на дечињата.

СЛУЖИМЕ!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: