Купете Мартинка и бидете хумани!

2

Настанот е организиран од Црвениот Крст на Македонија.

Фб настанот е тука:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202470788762793&set=gm.672293582834406&type=1&theater

 

“Во склоп на ЦКА-ПХВ проектите кои што се реализираат секоја година, оваа година Клубот на млади на Црвен крст на г.Скопје организира интересна, мартовска,хуманитарна продажба на мартинки во соработка со Рамстор. Во таа чест тие ве покануваат да го посетите нивниот штанд во Рамстор кој што ќе биде отворен од 12 часот на 1 март (сабота), се со цел да им се помогне на дечињата кои не се под заштитна на Фонодот за здравствено осигурување на Р. Македонија.”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: