Крводрителска акција во Општина Гази Баба

3

Превземено од фб настанот  : Крводарителска акција во Гази Баба

“Општина Гази Баба заедно со општинската организација на Црвен Крст Гази Баба Скопје организира крводарителска акција која ќе се одржи на 24.02.2015 (вторник) од 10 до 16 часот во големата сала на општина Гази Баба барака број 8.
„Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување на крв, вашата крв спасува живот, продолжува многу животи, дарувајте мал дел од вашата крв. Придружете ни се да даруваме крв денес, зошто утре можеби и нам ќе ни треба“

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: