Крводарителска акција во “Театар Комедија”- Скопје

2

Превземено од фб настанот: Дарувај крв- спаси живот

KОГА- 9 март 2015, 11:00 am -04 : 00 pm

КАДЕ : Во просториите на Театар Комедија

Вреднувајќи го животот и ценејќи го доброчинителството, ,,Театар Комедија״ во соработка со Црвен Крст на 9 март од 11ч. до 16 часот, ќе организира крводарителска акција во фоајето на театарот и ги кани да земат активно учество, сите колеги и заинтересирани граѓани.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: