Крводарителска акција во Општина Карпош

1

Секоја капка крв спасува живот.

Да спасиме живот и ние-денес.

Настанот е во организација на

Клуб на Млади ООЦК Карпош
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: