Крводарителска акција во Дом на Арм, Скопје

2

Написот е превземен од фб настанот Крводарителска акција по повод празникот “Голема Богородица“

Каде: ДОМ НА АРМ, УЛИЦА МАКЕДОНИЈА, СКОПЈЕ

Кога : Петок, 28 август 2015, 09:00-17:00 Часот

“Драги сегашни и идни крводарители,

Општинската организација на Црвен крст Центар и Клубот на Млади на ООЦК Центар,
Ве покануваат да земете учество на крводарителската акција по повод празникот “Голема Богородица”.
Акцијата ќе се одржува во просториите на Домот на АРМ во централното градско подрачје ( во близина на Спомен куќата на Мајка Тереза ).

Времетраење : 09:00 до 17:00 часот

Дарувајте крв, дарувајте живот !!!

Ве очекуваме во што поголем број, тука сме да бидеме хумани, да помогнеме, да се дружиме и да ја направиме оваа акција традиционална, голема, препознатлива !

Искрено ваши,
Општинска организација на Црвен крст Центар
Клуб на Млади на ООЦК Центар

@[null:#младикрводарители] @[null:#младихерои] “

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: