Крводарителска акција во Бар “Чаршија ” во Битола

1

Превземено од https://www.facebook.com/events/1642205069383480/

КОГА: САБОТА,  11:00-15:00

КАДЕ: БАР “ЧАРШИЈА”

ул.Титовелешка бр.7, БИТОЛА

Акција на дарување крв на која се поканети сите битолчани.

Да подариме капка крв, да спасиме живот!

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: