Крводарителска акција по повод празникот „11 Октомври“

1

Информацијата е превземена од фб настанот: Крводарителска акција по повод празникот „11 Октомври“

По повод 11 октомври, денот напочетокот на Народносолободителната Борба на Македонскиот народ, во Прилеп се организира Крвдарителска акција.

Сите кои сакаат да донираат крв и со тоа да направат добро дело, се поканети во Фоајето на Домот на културата “Марко Цепенков” во Прлеп, во период од 09 часот, до 15 часот, во ПЕТОК, 10 октомври.

Акцијата ја организира општинската организација на Црвен Крст Прилеп а ја спроведува службата за трансфузиологија од Прилеп.

БИДЕТЕ ТАМУ!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: