Крводарителска акција на Твитер заедницата

1

Превземено од Фб Настанот 

  • ДХО „Даре Џамбаз“ – Скопје
  • Втора по ред крводарителска акција организирана од страна на Твитер заедницата. Истата е отворена за сите кои сакаат да ја покажат хуманоста и да даруваат крв.

    Биди хуман, дарувај и спаси нечиј живот.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: