Крводарителска акција на 28.08.2014

1

Клуб на Млади на ООЦК Центар Ве поканува на Крводарителска акција по повод празникот „Голема Богородица“
Датум : 28.08
Време : 09-17ч
Место : Дом на АРМ

Се гледаме таму:)
#младикрводарители #младихерои 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: