Крводарителска акција – ФИНКИ

1

 

Превземено од FB Настанот : Крводарителска акција – ФИНКИ

На ден 27.02.2014 со почеток од 10:00 до 15:00 на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство во организација на СП ФИНКИ и БЕСТ Скопје се организира КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА. Акцијата ќе се одвива во просториите на Барака 1 (NOKIA).

Ве очекуваме!!!

ДАРУВАЈ КРВ, СПАСИ ЖИВОТ

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: