Крводарителска акција “Дарувај крв – остави отпечаток во срцето“

2

Превземено од Фб https://www.facebook.com/events/1662828983957950/

КОГА: Среда, 23 септември, 10:30 am -02:00 pm

KAДЕ: ОО Црвен Крст- Битола

Филип Втори Македонски 54, 7000 Bitola

“Kрводарителска акција “Дарувај крв – остави отпечаток во срцето“ ќе се одвива во просториите на Црвен крст Битола. Акцијата започнува од 10:30 до 14:00 часот. Се покануваат сите граѓани, првократни и повеќекратни крводарители да даруваат крв.

Ве очекуваме…”- рекоа организаторите.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: