Крводарителска акција-Битола

2

На ден 11.06.15 Агенција за млади и спорт – Битола – Во спортска сала од 11.00-15.30 ќе се одржи крводарителска акција. Ве чекаме, првократни и повеќекратни крводарители, сите сте добредојдени.

Превземено од: фб

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: