Кошаркарите на “Куманово” и “МЗТ СКОПЈЕ” за Никола Вулетиќ

4

” Во сабота, на 5 април, во Скопската сала МЗТ, кошаркарите ќе одиграат и хуманитарен натпревар за Никола Вулетиќ, а сите средства соберени од продажбата на влезниците ќе бидат уплатени за негово лекување.

Токму МЗТ Скопје, најсилната екипа во македонското првенство е гаранција дека салата ќе биде преполна а собраните средства максимални. Влезниците ќе бидат пуштени во продажба неколку дена пред натпреварот на повеќе локации во градот.

Значи во сабота, на 5 Април во Спортската сала играат Куманово и МЗТ за НИКОЛА. Бидете и вие хумани и купете влезници за овој кошаркарски спектакл.”

 

Превземено од КУДЕ? КУМАНОВО ДЕНЕС

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: