Јас трчам за Тамара, а ти?

9

Трка за Тамара- Skopje Night Running заедно со Црвен крст – Клуб на млади Општина Центар во соработка со нас го организираат настанот за Тамара -трчење 5 км каде што за учество во трка секој ќе си остави донација колку сака. За да и помогнеме да има нормално детство кое од секогаш го посакувала. Сите за Тамара!

PINK SUPPORT I SNR Ве покануваат на една ноќна трка (5 км) 

26.112014 почеток 21:00ч, пред Цар Самоил

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: