“Инстаграмџии”- хуманитарна изложба на фотографии

5

Превземено од https://www.facebook.com/events/1653941508205502/

КОГА: Сабота, 5 декември 2015, 21:00 часот

КАДЕ: Concept 37, ул. Франклин Рузвелт 37, Скопје

Организаторите го даваат ова соопштение:

“Уште едно убаво дружење на инстаграм фанови, со цел заеднички да здружиме сили, во собирање донации.
Овој пат ќе собираме донации за малата Јана Грковска:http://www.donacii.mk/baram-pomos/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-na-jana-grkovski/
И за самохрана мајка на која е потребно да и се помогне освен парично, било што друго: храна, покуќнина, облека, средства за хигиена.
http://www.donacii.mk/baram-pomos/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-na-edna-samohrana-majka-od-skopje/
Зимата доаѓа, па да помогнеме, барем малку.

изложба + Dj set”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.
Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: