Илинденски крводарителски акции

4

Превземено од фб.

Граѓани на Крушево, гости, младинци, спортисти, двигатели на новата генерација, Ве покануваме да ја покажете вашата хуманост на
– 01.08.2016 (понеделник) од 16:30 – 22:00 часот во Спомен куќата на Тодор Проески на Гумење
– 02.08.2016 (вторник) од 09 – 15 часот во Градскиот пазар во Крушево.
Подарете го вашиот животен подарок, дарувајте крв, спасете живот!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: