IDEA PLUS со солидарност за Азилантите

2

Idea Plus Communication во своите работни простории отвора пункт за донации за помош на азилантите.

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД ОВАА ХУМАНА АКЦИЈА!

Повеќе инфо за Idea Plus Communications

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: