Хуманитарен концерт за Никола Докиќ во Католичката црква во Скопје

5

Датум и време: 19.06.2015 во 20h   Место: Католичка Катедрала „Пресвето Срце Исусово“ – Скопје

Хрватската заедница во Република Македонија
Ве поканува да уживаме во звуците на класичната музика и да помогнеме.

На овој хуманитарен концерт ќе настапат:
– Trio Gentleman`s – Дејан Стоев (тенор), Дарко Нешовски (тенор) и Кристијан Антовски (баритон)
– Тrio Nuevo – Билјана Југова (виолина), Фана Спиркоска (виола) и Александра Петковска (виолончело)
– Виолета Томовска
– Серафина Фантуазо (Сопран)
– Нарциса Тунтева (Сопран)
– Полина Тасева ( Сопран)
– Јасна Аврамовска (оргули)
– Марија Докузовска (оргули)
– Христијан Тасевски (гитара)
– Трајче Димов(гитара)
– Никола Јанев (водител)

Влез: Бесплатен – хуманоста нема цена.
На самиот влез ќе бидат поставени донациски кутии и кој колку сака може да донира.

ДА ПОДАДЕМЕ РАКА И ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА НИКОЛА ДОКИЌ ВО НЕГОВАТА БОРБА – ХУМАНОСТА НЕМА ЦЕНА.

Превземено од: фб.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: