Хуманитарни тренизни за Горазд Николоски – Гого

1

Преземено од ТУКА

Кога: 24 ноември – 31 декември

Каде: Улица “БОРИС БАСТЕРО” бб во ОУ “ДАМЕ ГРУЕВ” (Малото),

На Горазд Николоски-Гого од Битола му е потребна нашата помош сега повеке од кога и да е!!!!!


Му е дијагностициран OSTEO BLASTEN SARCOM што значи прогресивен тумор на фемурот на ногата и му е потребно итно и скапо лекување во странство.


“ИГОР ММА БИТОЛА” и Бокс и Кикбокс Клуб “НОКАУТ” Битола организираат секој ден хуманитарни тренинзи и донации, ве ЗАМОЛУВАМЕ да дојдете во просториите на клубот на Улица “БОРИС БАСТЕРО” Без број во ОУ “ДАМЕ ГРУЕВ” (Малото), тренирајте и донирајте или пак само дојдете и донирајте, на ГОГО сега му е потребна Вашата помош

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: