Хуманитарна забава за Никола Николовски

3

Превземено од фб настанот СПАСИ ЖИВОТ-ЗАБАВУВАЈ СЕ

САБОТА, 5 април, 08:00 pm

OLD SCOOL CAFE, SKOPJE

Клубот на млади на Црвениот Крст на општина Кисела Вода и Олд Скул кафе повторно ги спои нишката на хуманоста.
Овој пат се работи за детски живот.
Се работи за животот на малиот Никола, кој треба да замине на лекување во Германија а сеуште не се собрани целосните средства за неговото лекување.
Овој пат еден млад детски живот виси на конец а ние имаме одговорност да го спасиме.
По тој повод Олд Скул кафе и ООЦК Кисела Вода организираат хуманитарен настан на кој ке настапат имиња кои ветуваат несекојдневен помин и незаборавна забава.

Повелете, забавувајте се и бидете хумани.

Хуманоста пред се !

Сметки за донации:

Назив: Николовски Никола
Скопје- Хуманитарна
Ж-Ска: 300001000006016

Комерцијална банка – Скопје

Назив: Маргарита Николовска

Ж-ска: 300007068692773

Комерцијална банка- Скопје

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: