Хуманитарна забава за Никола Докиќ во “Ciao”

2

Превземено од фб страната Da mu pomogneme na Nikola Dokic

“Драги ХУМАНИ пријатели,
повторно имаме можност да ја покажеме нашата хуманост. Да одвоиме барем 1 саат од нашата вечер во четврток и да му дадеме подршка на Никола, и помош да го оствари својот сон или како тој што вели: “Сите овие денови поминати во болница, да станат само едно мое минато… да оздравам за да се изборам и да бидам успешен човек, сопруг и родител!

Сите сполотени во едно да ДОКАЖЕМЕ дека Никола не е сам во борбата !!!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: