Хуманитарна забава за Мартина Стојковска во “Селект” – Струмица

4

Превземено од Фб евент https://www.facebook.com/events/354161598100644/?ref=4

Кога: 15 јануари 2014; Почеток : 21.30

Каде: Кафе бар “Селект” -Струмица

Да ја покажеме нашата хуманост и преку забава да и помогнеме на Мартина Стојковска.

Во Кафе барот СЕЛЕКТ, на 15 јануари 2015 година за Мартина ќе пеат

Nexus band, Motiv band, Alarm band

Наше е да присуствуваме и да донираме.

Мартина Стојковска е 12 годишно девојче од Струмица кај која е откриена „сколиоза“ и е потребна хирушка интервенција во Турција,  односно операција на р’бетниот мозок, која чини близу 40.000 евра.

Семејството апелира до сите хумани граѓани, доколку сте во можност да помогнете на било кој начин.

Ве молам да и помогнеме на Мартина да ги собере потребните средства за операцијата која е потребна што побргу!

За сега може да се донираат парични средства преку жиро сметка во

НЛБ „Тутунска Банка“

број: 210-501683253756

Преку мобилниот оператор ОНЕ на: 075/076 143-150
Прекумобилниот оператор ВИП на: 077/ 143-144.
Преку мобилниот оператор Т-Мобиле на: 070/ 143-121

Ви благодариме хумани луѓе! <3

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: