Хуманитарна забава за малиот Никола во Кафе Бар Галериа-Kуманово

3
 • Комплетно превземено од Фб Настанот “Хуманитарна забава за малиот Никола во Кафе Бар Галериа-Kуманово”
  • Настанот ке се одржи во Недела, од 20:00 часот
   Влез 50 денари.
   За забавата ке се погрижат :
   DJ ZARKOTEACH House / Deep-house / Tech – house 20-22 h
   DJ G – Latino Salsa 22-23 h
   EPTEN 23 …h
   Да помогнеме на малиот Никола кој се наоѓа на постоперативен третман во Турција и за чие лекување се потребни вкупно 100.000 евра, кои неговите родители не се во можност самите да ги обезбедат.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: