Хуманитарна забава за Иван Стојанов

6

Превземено од ФБ Настанот : https://www.facebook.com/events/943045895707329/

Кога: Сабота, 7 Февруари 2015, почеток 21:00

Каде : Дом на млади, Штип

“ЗДРУЖЕНИЕ ЦИВИТАС ГО ОРГАНИЗИРА ОВОЈ НАСТАН

ЗА СЕКОЈ МЛАД ЧОВЕК ДА ЈА ПОКАЖЕ СВОЈАТА ХУМАНОСТ НА ЕДЕН ПОИНАКОВ НАЧИН.

СРЕДСТВАТА ОД ОВОЈ НАСТАН ЌЕ БИДАТ НАМЕНЕТИ ЗА ЛЕКУВАЊЕТО НА ИВАН СТОЈАНОВ ВО КИНА,

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: