Хуманитарна забава за Еркан Ќахили во Клуб TEATRO

3

Превземено од Фб евентот HUMANITARNA Bosnian – Turkish night @ Club TEATRO Skopje

Време: Недела, 27 април, 10:30-03:30

“Драги пријатели, ајде уште еднаш да покажеме дека сме големи!
Еркан Ќахили боледува од прогресивна мускулна дистрофија- (Dustrophio musculorum progrsiva DMD). Медицинскиот центар за матични клетки „Ву“ во Пекинг овозможува лекување на болеста со што би се спречилa нејзина натамошна прогресија, а четиринеделниот третман за операција, имплантација на матични клетки, физотерапија, медицински услуги, пат и сместување чини 45.000 долари.
Сите граѓани можат да донираат средства на
жиро-сметка на
Стопанска Банка
трансакциска сметка 200002442846246
Стопанска Банка
За уплата од странство во долари $ SWIFT:STOBMK 2X
Account number:200002695950189
IBAN:MK07200002695950189
со цел на дознака Еркан Ќахили-за донација.
Може да се донира и на телефонскиот број на вип ги очекуваме и другите бр.
077/143-701

Бидете хумани!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: