ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ЗА ДИМИТАР НЕСТОРОВСКИ @Cafe Bar DAVIDOFF-Порта Влае

4

Превземено од ФБ настан: ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ЗА ДИМИТАР НЕСТОРОВСКИ @Cafe Bar DAVIDOFF-Порта Влае

 

Забавата ке се одржи на 15 март, сабота, од 21:00 до 01:00 во Кафе Бар “DAVIDOFF”-Порта Влае, Скопј

Драги пријатели, ајде уште еднаш да покажеме дека сме големи!Димитар Несторовски боледува од прогресивна мускулна дистрофија-Дишен (Dustrophio musculorum progrsiva DMD). Медицинскиот центар за матични клетки „Ву“ во Пекинг овозможува лекување на болеста со што би се спречилa нејзина натамошна прогресија, а четиринеделниот третман за операција, имплантација на матични клетки, физотерапија, медицински услуги, пат и сместување чини 40.000 долари.Затоа ве покануваме да доjдете на оваа забава од хуманитарен карактер и со заеднички сили да помогнеме во оваа борба.
Броеви за донации:
VIP: 077/143-704
ONE: 075/143-666
T-Mobile: 070/143-117
Уплати можат да се вршат и на жиро сметката на НЛБ Тутунска Банка: Трансакциска сметка 210700000613176 со назнака Димитар Несторовски – за донација.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: