Хуманитарна забава за Александра Спасовска во “UP CAFFE”

3

Превземено од фб евентот   : ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА + КАРАОКЕ ШОУ@ ПЕТОК UP Caffe

Време : Петок, 21:30 -01 :00

Општинската организација на ЦК организира Хуманитарна забава за помош на 14 годишната Александра Спасовска, која по пад од велосипед се здобива со тешки повреди на главата и е во коматозна состојба. За да се спаси нејзиниот живот, потребна е операција во странство.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: